Natural 2018.

    1.9.2022. Κτήμα Παπαγιαννάκου. 100% Σαββατιανό, ζύμωση μόνο με γηγενείς (ή άλλως ιθαγενείς ή άγριες) ζύμες και άνευ χρήσης θειώδους, πέρα από αυτό που παράγεται κατά την ζύμωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Chateau Semeli 2007, again.

    17.02.2022.  Κρατάει από τα αμπέλια του περασμένου αιώνα του Κτήματος Κοκκοτού στους πρόποδες της Πεντέλης, που χάρισαν στην οικογένεια ακριβά βραβεία

Διαβάστε Περισσότερα

Sweet Route 2017, Troupis

     26.1.2021. Μοσχοφίλερο 100%. Έχουμε ένα κλίμα που ευνοεί την παραγωγή λιαστών φυσικά γλυκών κρασιών που θεωρώ τα καλύτερα επιδόρπια ενώ εσείς προτιμάτε

Διαβάστε Περισσότερα

Προκειμένου να παρέχουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα