Μαυροδάφνη 2020, Κτήμα Μερκούρη
8/11/2022. Είναι κάτι στιγμές που συνεχίζεις να είσαι δεμένος με την άγκυρα του σπασμένου ποδιού και εμφανίζεται μια φίλη με μια φιάλη Μαυροδάφνη του Κτήματος Μερκούρη,
8/11/2022. Είναι κάτι στιγμές που συνεχίζεις να είσαι δεμένος με την άγκυρα του σπασμένου ποδιού και εμφανίζεται μια φίλη με μια φιάλη Μαυροδάφνη του Κτήματος Μερκούρη,
5/5/2022. Ταβέρνα παλαιάς κοπής, σπανίων προδιαγραφών στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.
15/4/2022. Ασύρτικο 100%. Όσο μεγάλη χαρά κι αν είναι να πίνεις ένα καλό κρασί, η χαρά του να πίνεις το κρασί ενός φίλου οινοποιού σημαντικά βελτιωμένο
17.02.2022. Κρατάει από τα αμπέλια του περασμένου αιώνα του Κτήματος Κοκκοτού στους πρόποδες της Πεντέλης, που χάρισαν στην οικογένεια ακριβά βραβεία
21/10/2021.Ασύρτικο 80%-Πρεκνάδι 20%. Το τελευταίο ποτήρι ήταν το καλύτερο και υποσχεθήκαμε να υπάρξει δεύτερη φιάλη
21/7/2021. Μοσχοφίλερο 100%. To Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvée Spéciale 2019 είναι επετειακή ετικέτα από παλαιά κλήματα ηλικίας 47 ετών,
12/8/2021. Ροδίτης Αλεπού 100%. Τέσσερα χρόνια από τον τρύγο, αυτόχθονες ζύμες του οικοσυστήματος Παπαϊωάννου, ελάχιστο θειώδες και τι έχουμε;
20/4/2021. Δεν ξέρω αν το penny farthing ποδήλατο στην ετικέτα υποννοεί πως πρέπει να δώσεις χρόνο στο κρασί να ενσωματώσει το βαρέλι,
13/6/2021. Αγιωργίτικο 100%. Κάθε Νεμεάτης οινοποιός που σέβεται τον εαυτό του προσπαθεί να βρεί το ιερό δισκοπότηρο,
11/6/2021. Αγιωργίτικο 100%. Μύτη πετροκέρασο και μάγουλο τριαντάφυλλο με νότες κράνων. Φράουλα οπωσδήποτε. Χείλη τραγανά από τα ίδια
18/5/2021 Δεκαεννιάρια πολύ σκληρά για να πεθάνουν. O Κώστας Μητραβέλας είναι δεύτερης γενιάς νεμεάτης οινοποιός.
13/5/2021. Μοσχοφίλερο 100%. Ένας οινοποιός κάποτε μου είπε πως δεν αγαπούσε τα ροζέ, επειδή ήταν κρασιά που δεν τα άφησαν να γίνουν κόκκινα.
2/4/2021. Ο Κιθαιρώνας αναδύεται σιγά-σιγά σε ποιοτική σταφυλομάνα και αν μέχρι τώρα είναι κρυφό μυστικό, σε λίγο θα γίνει κοινό κτήμα.
29.3.2021. Δεν είναι το πέπλο, είναι η Σαλώμη που το φορά και του δίνει υπόσταση για σένα. Πίσω από το αχνό τριανταφυλλί, απατηλά συναγόμενο ως ελαφρύ
26.1.2021. Μοσχοφίλερο 100%. Έχουμε ένα κλίμα που ευνοεί την παραγωγή λιαστών φυσικά γλυκών κρασιών που θεωρώ τα καλύτερα επιδόρπια ενώ εσείς προτιμάτε
1.9.2022. Κτήμα Παπαγιαννάκου. 100% Σαββατιανό, ζύμωση μόνο με γηγενείς (ή άλλως ιθαγενείς ή άγριες) ζύμες και άνευ χρήσης θειώδους, πέρα από αυτό που παράγεται κατά την ζύμωση.
19/4/1922. Μονεμβασιά 100%. Είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν το Θεό αντί το διάβολο, τόσο στις λεπτομέρειες, όσο και στην τυχαιότητα.
8/3/2022. Χρώμα σχεδόν γκριζοπράσινο, στο φως παίρνει και κάτι από αχνό αφέψημα χαμομηλιού. Μύτη όμως εκρηκτική, μαστίχα και δεντρολίβανο ένα άαχ
21/11/2021. Ασύρτικο 100%. Ιδιόκτητος ξερικός αμπελώνας 20 στρεμάτων στην Αταλάντη φύτευσης 1997 και 1998 με 50% αυτόριζα πρέμνα
12/11/2021. Καμπερνέ Φραν 40%, Μερλό 40%, Αγιωργίτικο 20%. Το τελευταίο ποτήρι δεν ήταν απλά το καλύτερο, αλλά και το χάπι έντ ενός μικρού θρίλερ,
12/4/2021. Το κρασί αυτό σηματοδοτεί θετικά τη νέα εποχή του οινοποιείου. Σαφώς πιο μεστό και εκφραστικώτερο από τον προ τριετίας εαυτό του,
29/8/2021. Ασύρτικο 100%. Το μέτρο σύγκρισης των ασύρτικων, αν υπάρχει, είναι η Σαντορίνη, όπου το φτωχό και άνυδρο ηφαιστιογενές έδαφος δημιουργεί
4/7/2021. Το βασικό πλεονέκτημα ενός εραστή είναι πως θα δώσει σημασία σε πράγματα για τα οποία ο σύζυγος μάλλον θα αδιαφορήσει.
7/6/2021. Μοσχοφίλερο 100%. Ίσως το πιο μεταξωτό και φίνο μοσχοφίλερο που έχω πιει, από το πρώτο ώς το τελευταίο ποτήρι.
15/2/2017. Γιατί αγαπώ το κρασί. Δοκιμάζοντας την θρυλική πρώτη οινοποίηση του Κοκκινόμυλου 1998, Κτήμα Τσέλεπου, 100% Μερλό.
19/5/2021. Αγιωργίτικο 100%. Οι προχωρημένης ηλικίας φιάλες του Κτήματος Παπαϊωάννου είναι εν δυνάμει μικροί θησαυροί και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση.
15/4/2021. Τα Chablis είναι σαρντονέ ψυχρού κλίματος, από την ομώνυμη περιοχή της Βουργουνδίας. Διαφέρουν εντελώς από τα ξαδέρφια τους
30.3.2021. Σαββατιανό 100%. Το σίγουρο είναι πως και αυτή η φιάλη επιβεβαιώνει την καθαρότητα γεύσεων και αρωμάτων που χαρακτηρίζει τη νέα εποχή
8.3.2021. Το κρασί και το μεράκι. Το ιστορικό οινοποιείο της Στροφιλιάς, που στην αρχή της πορείας του στο τελευταίο τέταρτο του περασμένου αιώνα,
17.1.2021. Σαββατιανό 100%. Υπάρχει εδώ μια μεταξωτή μύτη με εύκρατα και τροπικά φρούτα που σε καλοσωρίζει και μια εύθραυστη κομψότητα